Wat vind jij belangrijk in jouw huis?

badkamer inspiratie

De badkamer: een van de belangrijkste kamers in huis

Ben je op zoek naar badkamer inspiratie? De badkamer is een van de belangrijkste kamers in huis. Reden genoeg om hier een prachtige ruimte van te maken waar je fijn kunt ontspannen na een drukke werkdag. Met de nieuwste badkamertrends moet dit zeker lukken. Wij zochten uit met welke trends je langdurig plezier zal hebben van een prachtige badkamer. Lees snel verder en ontdek meer!

Aardetinten in de badkamer

Door aardetinten in de badkamer te verwerken, zorg je voor een rustgevende uitstraling in de ruimte. Hierbij kun je denken aan kleuren zoals terracotta, groen, taupe, bruin en beige. Combineer verschillende kleuren met elkaar en koop bijvoorbeeld een badkamermeubel in een aardetint. Ook qua accessoires heb je veel keuze. Zo zijn er onder andere mooie zeepdispensers, toiletmatten en wc borstels in aardetinten verkrijgbaar, waardoor je alle items in de badkamer perfect op elkaar af kunt stemmen. Vergeet niet wat planten toe te voegen in je badkamer.

badkamer inspiratie

Groen in de badkamer

De kleur groen wordt tegenwoordig steeds meer gezien in badkamers. Zo zijn er diverse groene waskommen verkrijgbaar, maar ook badkamermeubels, accessoires en tegels. Het vaakst kiest men voor groene tegels. Ook planten zijn een leuke extra toevoeging aan een groene badkamer. Deze zorgen niet alleen voor sfeer, maar zuiveren ook de vochtige lucht. In een groene badkamer zal je heerlijk tot rust kunnen komen.

Zwart in de badkamer

Ben je fan van de industriële stijl? Ga dan voor een zwarte badkamer. Deze badkamers worden steeds meer gezien en zullen naar verwachting nog lang in blijven. Creëer een stoere badkamer of ga juist voor een elegante badkamer. Je kunt ervoor kiezen een hele zwarte badkamer te creëren, met bijvoorbeeld donkere tegels en wanden en donkere accessoires. Dit geeft de badkamer een ietwat mysterieuze look. Echter oogt de ruimte dan wel kleiner. Wat je in dat geval kunt doen is zorgen voor meerdere spiegels en voldoende daglicht in de ruimte.

Terrazzo

Ook Terrazzo is helemaal in. Deze vrolijke witte tegels met gekleurde stipjes en/of glas worden steeds meer gezien in badkamers. Wat je ook kunt doen, is kiezen voor een terrazzo wastafel of wasbak en hier Terrazzo accessoires aan toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan zeepdispensers.

Met welke trends ga jij aan de slag in de badkamer? Kies je favorieten uit en bekijk eens wat je online zoal voor moois kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *