Maak de uitbouw compleet met een koepel

Licht-koepels.be

Tijdens de bouw van een uitbouw is het goed om rekening te houden met de lichtinval in de woning. Bouw je er een aantal meter bij dan zal je een lichtkoepel moeten plaatsen omdat de ruimte anders te donker wordt. Bij licht-koepels.be heb je verschillende koepels die je tijdens het bouwen van je uitbouw kunt plaatsen. Maar ook later is het mogelijk om met een complete set een koepel op je dak te plaatsen. De set is voorzien van alle onderdelen die je nodig hebt om een koepel te plaatsen.

Licht-koepels.be

Ook geschikt voor een goed geïsoleerd dak

De lichtkoepels in het assortiment van licht-koepels.be zijn voorzien van uitstekende isolatiewaarden. Dit betekend na het plaatsen dat je geen last hebt dat de isolatiewaarde daalt van je woning. Zowel op warmte als geluidsisolatie doen ze perfect hun werk. Het kader is van dubbel uitgevoerd PVC, het glas wat wordt gebruikt voor de koepel is 30 mm dik veiligheids uitgevoerd in HR++ kwaliteit. Dit betekent dat je koepel zeer goede waarden heeft om geluid tegen te gaan, en de warmte te behouden.

Licht-koepels.be

Wil je een lichtkoepel uitbreiden?

Een lichtkoepel die je koopt bij licht-koepels.be die kun je eenvoudig uitbreiden of veranderen met andere producten erbij. Alle onderdelen van een koepel zijn namelijk los verkrijgbaar in de webshop. Neem de maat die je wenst, of wil je de koepel voorzien van anti inbraak beveiliging? Om de kwaliteit te garanderen krijg je bij aankoop van een lichtkoepel tien jaar garantie erop. Zelfs op de prijs krijg je garantie want zij garanderen dat je de laagste prijs betaald.