De populariteit van een industrieel interieur

industriele salontafel

Jouw woning inrichten

Ben je net verhuisd of heb je een nieuw huis laten bouwen? Dan komt de volgende fase er aan. Het hele huis moet aangekleed worden. Er moet een kleurtje op de muren. Er moet een badkamer uitgezocht worden. Ook een keuken moet er uitgekozen worden. In het geval van verhuizen naar een bestaande woning hoeft bovenstaande wellicht niet allemaal. Het is maar net wat je dan wilt. Misschien vind je bijvoorbeeld de badkamer en keuken mooi genoeg om eerst te laten zitten.

industriele salontafel

Nieuw interieur

Naast bovengenoemde voorbeelden is er ook nog het interieur. Ga je verhuizen van een bestaande woning, naar een andere? Dan heb je wellicht al meubels die mee kunnen. Ben je de huidige meubels zat of zijn deze gewoonweg op, dan ga je misschien voor nieuwe. Welke meubels wil je graag hebben?

Veel mensen gaan tegenwoordig voor de industriële look. Deze stijl is zeer populair en dat snappen we ook wel. Het oogt gewoon goed als je een compleet bij elkaar passend interieur hebt in de genoemde stijl. Het ziet er stevig en robuust uit en het geeft je woonkamer bijvoorbeeld een stoer karakter. Dat spreekt veel mensen wel aan.

Industrieel interieur

In deze industriele look is alles verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een industriele salontafel. Een industriele salontafel is wat kleiner van stuk dan pak hem beet een eettafel natuurlijk. Maar toch heeft ook deze kleinere tafel in de industrie stijl een stoere uitstraling.

Dan de eettafel. Hiervan zijn ook hele mooie modellen. Deze eettafels in de industrie stijl hebben mooie, dikke en robuuste poten. Soms zijn deze poten als een grote X onder de tafel geplaatst. Erg mooi moet ik zeggen. Het blad is vaak wat dikker en soms voel je de glooiing over het oppervlak. Dit oppervlak is dan niet geheel vlak maar golft een klein beetje. Ik vindt dat persoonlijk prachtig. Het hoeft van mij allemaal niet zo glad en strak.

En dan zijn er nog de kasten. Er zijn hele mooie kasten verkrijgbaar in de desbetreffende stijl. Deze kun je dan qua houtstijl en kleur super mooi combineren met de eettafel en salontafel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *